VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена

Актьорът в грозен скандал с Камелия Воче
Обновена: 3 ное 2014 14:10 | 31 окт 2014 08:45, Александър Попов
99
VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена
Снимка: VIP Brother

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
46
 
! Отговори
някой преди 9 години
Грозна картинка,ама Въргала ги принизи със етюда си за дегустацията от страна на Воче и Кали за изпражненията му хахахахахахаахахахаха
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нито на тия прошляци имащи сеза ВИП-ове им пука,койкакво мисли за тях,нито на политиците ни! Всеки гледа да гепи мангизите ,а после кво-що,бал съм му мамата! Ей това е в Булгаристанско! Колкото ида се тръшкаме тука,че предаването било гнусно,тъпо,селско или не знам кво си,това е истината .Такива сме всички! Тая свинска държава трябва да се разтури!
38
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кали е една селска фея с всички произтичащи от това екстри - еснафщина на ниско ниво,простотия и псевдо мания за хигиена.Воче се изживява,като единствената българка живяла в Италия.От там са и останали за спомен чупките в кръста и няколко рецепти за паста,които смята да спретне в готварска книга,чийто успех ще подложим на съмнение.Жертви на нейните напъни в кухнята са всички съквартиранти .Мястото пред печката е готова да пази с цената на всякакви истерични арии.
37
2
 
19
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
Какви VIP-ове какви 5 лева.... Сбирщина ***. Само в *** се радваме на простотията и на сеира. Биг Брадър ш точно това - сеир в най-гнусната му форма. Аз не го гледам и Ви съветвам вие също да не го гледате защо съм сигурен че всеки епизод убива поне по милион мозъчни клетки.
36
1
 
16
 
! Отговори
Anonimna преди 9 години
Napravo sum pognusena ot tova predavane...Kak moje producentite da pozvolyat takova unijenie na chovek v kashtata...Nikoi nyama pravoto da unijava...A kolkoto do 2-te chistofainichki vatre Kamelia Voche i Kali-te sa edni jeni s adskite kompleksi i zloba v sebe si...Kolkoto i da se kupyat zlobata i nechistotiyata v dushata im shte si ostane...Tova za men sa mnogo drebni dushici...
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно, след като си влязъл на такова място, си длъжен да очакваш всякакви унижения и удари под кръста. И кавги, и псувни, и нечовешки мерзости, това е шоуто, всеки , който е там е отишъл за това, заради пари и брат си са готови да унищожат.
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже менторстват на тема хигиена на общуване, като се има предвид какви майсторки на общуването са.
33
2
 
17
 
! Отговори
мдааа преди 9 години
тая фиксация на тия двете- В и К върху клозетното творчество дали не е свързано с извратено сексуално желание за омазване! иначе са прави!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Вулевите не се обиждат на тема хигиена.
31
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом този *** е отишъл там, да го гледа цяла България, би трябвало да се е научил да спазва елементарна хигиена. Знаел е че ще живее покрай други хора, и че ще бъде обект на наблюдение. Човек с неговата известност би трябвало да има изградени лични навици и да не допуска такива слабости във външния си вид. Никой не го е изложил, той сам се излага като се записва доброволно, и доброволно не се подържа. Онези двете са прости, но и той не е по-умен. А и никой не му е виновен, че е мърляч.
30
3
 
44
 
! Отговори
Jimah преди 9 години
Това е много долно, не само от страна на долните ш*врантии Воче и Кали, ами най - вече от страна на продуцентите, защото наистина това уронва авторитета на този човек, за който не бих казал, че е V.I.P., но е познат и сравнително известен сред хората. А Кали, мастията, не помни като преди 2 седмици 3 дена ходи "обидена" с качулка и не говореше с никой, щото видиш ли "зрителите" я изкараха мърлата на къщата ... НЕ СЕ прави така !
29
1
 
38
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Некви комплексирани лелки, едната известна с комплексарщината си (да напомня как се разхожда до Италия за некви риби и чудесии в една друга продукция на НоваТВ за да грабне некъв плакет), а другата изкукала чалгарка, която с нищо друго не е известна освен с просташката си музика.Аре нема нужда. Тия дни ше има постановка на Камен Донев. В пъти повече е за предпочитане пред тая простотия по телевизията.
28
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, ами като не се къпе и мирише, да си мълчат ли? Те не са му го казали директно, а са говорили помежду си. Да не би да е забранено да изказваш мнение ? По-добре ли е да си мълчат и да се правят на ударени? А относно въргала, наистина изглежда като немит язовец. Да се стегне малко, пред хора е.
27
1
 
34
 
! Отговори
Сър Поц преди 9 години
Вече разбирам защо Кали смени толкова съпрузи, просто те не издържаха Селска лелка "със синя кръв'"
26
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не му знам хигиената на Въргала, но Кали и Воче само като им видя физиономиите и ми се драйфа. Едната е като ***, другата псевдо-интелектуалка, която прикрива собствената си вътрешна нечистота с постоянно чистене и миене... Перифразирано, ще кажа - Прекаленият чистник и Богу не е драг. Явно дотам им стига интелектът на тия двете кози, че да обиждат всеки с хигиената му. Тесногръди кранти.
25
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съжалявам съпругата на Влади- алкохолик, без хигенни навици, ипотекира апартамента, сега се излага във Вип брадър. Тази жена няма да издържи много.
24
14
 
7
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Миризливците винаги се подкрепят.
23
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само на Абена майка и може да ги сложи на място тия двете некадърни кукумявки!
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като искат да не ги унижават да не влизат във Вип брадър. За пари всичко дават, дори на*ания си ***. Едно само не мога да проумея Ели Гигова какъв го търси там?
21
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истеричката Воче,и дъртия курник Кали никога не ***,не се уригват,не пикаят, и даже по голяма нужда не ходят!